Blog

Bij booq Tafelreservering vinden we het vanzelfsprekend om kennis met jou te delen. In ons inspiratieblog houden we je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom reserveringen en onze producten. 

Heropening horeca - tips om je reserveringssysteem juist in te stellen
Er is perspectief: de deuren van de horeca mogen waarschijnlijk op korte termijn open! Ook na de heropening zal de horeca zich noodgedwongen aan strikte maatregelen betreffende verplichte reservering, registratie, gezondheidscheck en...
Bekijk blog
Haal het maximale uit de feestdagen: stoom je reserveringssysteem klaar met deze 5 tips
De feestdagen komen eraan! Ja écht, en sneller dan je denkt. Een goede voorbereiding is het halve werk om juist nu het maximale uit de feestdagen te halen. Hoe eerder gasten kunnen reserveren, hoe groter de kans dat je ‘vol’ zit. In deze blog...
Bekijk blog
Table for 2 van The Food Line-up
Het Amsterdamse cateringbureau The Food Line-up zag met pijn in het hart de mooiste horecalocaties leegstaan door de corona-crisis. Eeuwig zonde, óók nu alles anders is. En dus sloot het bureau de handen ineen met verschillende chefs en...
Bekijk blog
Reserveringen in horeca verplicht – reguleer en beheer met booq Tafelreservering
Licht aan de horizon voor de horeca, musea en vakantieparken. De versoepeling van de maatregelen die premier Rutte in de persconferentie van 6 mei aangekondigde biedt voor vele ondernemers perspectief. Spreiding is het credo. Zo mogen...
Bekijk blog
Nieuwe floating reserveringswidget met aanbiedingen of arrangementen
Groot en supergaaf nieuws: we lanceren een nieuwe floating reserveringswidget waarmee je eenvoudig aantrekkelijke aanbiedingen of arrangementen maakt, die zichtbaar zijn op elke pagina van je website! Deze nieuwe reserveringswidget zorgt dat...
Bekijk blog
Nieuw: rechtstreeks tafels reserveren in Google
We hebben groot nieuws over een mooie nieuwe feature! Wil je online een restaurant reserveren, dan is doorklikken naar een website of Facebookpagina voortaan niet meer nodig: dankzij booq Tafelreservering kunnen gasten rechtstreeks vanuit Google...
Bekijk blog
booq tafelreserveringssysteem partner BookDinners
booq Tafelreservering van Eijsink koppelt vanaf half mei met het horecaplatform BookDinners . Ondernemers kunnen zo een objectief restaurantverzamelplatform combineren met een commissievrij reserveringssysteem.   “Als...
Bekijk blog
Millennials als gasten in jouw horecazaak: zo haal je ze binnen!
De Millennials, jongeren tussen de 18 en 36 jaar, gaan het vaakst uiteten. 29 procent van deze Generatie Y mét digitale mindset eet minstens 1 keer per week buiten de deur en 1/3 laat minstens 1 keer per maand eten thuisbezorgen (FoodService...
Bekijk blog
Beperk je ‘no shows’ met een online reserveersysteem
Voor restaurants is een reserveersysteem één van de belangrijkste hulpmiddelen om je zaak constant vol te krijgen en je omzet te verhogen. Daarnaast kan een online reserveersysteem je helpen om beschikbaarheid op kritische momenten te...
Bekijk blog
12 tips om meer uit je reserveersysteem te halen
In augustus 2016 steeg het aantal online reserveringen met 80% ten opzichte van het jaar ervoor. Steeds meer gasten geven hun voorkeur aan deze eenvoudige en directe manier van reserveren bij een restaurant. Het is dus erg van belang dat je...
Bekijk blog